BALIKESİR / İVRİNDİ - Evciler İlkokulu

Evciler İlkokulu

EVCİLER MAH. EVCİLER 62 SK. EVCILER ORTAOKULU BLOK NO: 1 İVRİNDİ / BALIKESİR
Vizyon
ÇALIŞANLAR ARASINDA ADİL BİR YÖNETİM ANLAYIŞININ BENİMSENDİĞİ , FİZİKİ ŞARTLARIN İYİLEŞTİRİLDİĞİ BİR ORTAMDA GELECEĞE UMUTLA BAKABİLEN , ÖZEL YETENEKLERİN KEŞFEDİLDİĞİ HER ÖĞRENCİNİN YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA BİR ÜST ÖĞRENİM KURUMUNA HAZIRLANMASI , TOPLUMSAL MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ ÖZÜMSEMEYİ BENİMSİYORUZ.
Misyon
EĞİTİM PROGRAMLARINDA ÇEVRE VE TOPLUM İHTİYAÇLARINI DİKKATE ALARAK GEREKLİ ÖZVERİLERDE BULUNMAYI GÖREV SAYAN ÇALIŞAN, HOŞGÖRÜLÜ, VATAN VE MİLLET SEVGİSİYLE DOLU , HEDEFLERİNİ BELİRLEYEBİLEN, DEĞİŞİM VE GELİŞİME AÇIK , BİLİMSEL DÜŞÜNEN , SORGULAYAN , ÜRETEN MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
09:00 - 14.20
Kalorifer kazanıyle ısınma
Ulaşım
Okulumuza Balıkesir merkez ve Edremitten ulaşım mümkündür. Buralardan gelmek isteyen kişiler İvrindi merkeze gelerek buradan ticari taksiler vasıtasıyla Evciler köyüne ulaşabilirler.
Okulumuz, İlçe merkezine 12 km , İl merkezine ise 45 km uzaklıktadır.